Top 10 frygt for flyvende magt udtalelser

En frygtindgydende flyer, der handler om at bestyrelsen et fly huske ikke normalt en enkelt faktisk eller figur om sikkerheden i flytrafikken. At frygtsomme flyer er mere bekymret for om de kan få på flyet uden at have et nervøst sammenbrud og desperat ønsker at vide, de vil gøre det sikkert til deres destination, så de kan komme tilbage ud af flyet.

Det er, hvad der sker med mig, når jeg bord på et fly. Jeg er wild-eyed, desperate, panisk og ikke lytte til nogen rimelig ting min flyvende følgesvend fortæller mig. Når jeg boarding en plan jeg har brug for et snyde ark; en hurtig reference guide af enkle sætninger, som jeg ved er sandt men jeg er ikke i stand til at tænke på på min egen. Her er nogle fra min personlige liste:

1. der er millioner af mennesker på tusindvis af flyvninger hver dag, der er meget rutine og aldrig gøre nyheder.

2. flyet var designet til at være i den luft, der er, hvor det fungerer bedst.

3. luft er en tyk væske, meget gerne jello. Flyet understøttes af store kolonner “jello luft”. Det har stof, selvom jeg ikke kan se den.

4. turbulens i et fly er ligesom at være i en bil, gå over et bump på vejen. Det gør ikke ondt i flyet. Vingerne vil ikke falde ned.

5. flyet er designet til at håndtere mere stress end enhver normal flyvende situation vil levere.

6. piloter og flyvebesætningen gøre det hver dag, himlen er deres hjemsted, de er professionelle.

7. piloter gå gennem omfattende gentagne uddannelse for alle mulige situationer, selv dem jeg ikke har tænkt på.

8. fly har mange backup systemer og er i stand til at flyve sikkert med flere systemer ikke funktioner perfekt.

9. de lyde, jeg hører er normale og betyder flyet fungerer korrekt.

10. denne flyvning vil ikke vare evigt, jeg får gennem det ene minut ad gangen og derefter jeg vil nyde min destination.

Nogle gange en sætning har mere forstand end den anden, det afhænger af hvilken frygt generer mig mest. Det kan hjælpe for at gentage vigtige punkter igen og igen. Fokusere på dem. Gøre dem rigtig. Jeg forestille mig som pilot bare gonna sit job; et job, som han har arbejdet hårdt for, han inderligt elsker og bekymrer sig dybt om. Han elsker at flyve, og han vil udfri mig til mit bestemmelsessted og derefter dreje rundt og tage flere mennesker til deres destination. Jeg er bare en af millioner af mennesker, der vil flyve i dag.

Igen og igen at gentage disse sætninger hjælper mig til at komme tilbage til virkeligheden og ud af min tågen af frygt. Din top 10 udsagn kan være forskellige. Nogle af dem kan være den samme. Som en kollega frygtsomme flyer ved jeg hvor svært det er at huske de kendsgerninger, som gav dig komfort i din dagligstue. Thats hvorfor jeg altid er sikker på at tage min bedrager ark af magt erklæringer med mig på hver flyvning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.